TerraNet rätt positionerade inför framtiden

C Talk med CEO, Pär-Olof Johannesson, TerraNet.

I dagens C Talk berättar TerraNets VD Pär-Olof Johannesson om vad som hänt sedan noteringen, bolaget idag och strategin inför framtiden.


Bolaget

TerraNet startades 2006 och har sitt huvudkontor i Lund, Sverige med etablerade sälj- och marknadsagenter i San José, Silicon Valley, Hyderabad, India, samt Taipei, Taiwan.

Produkten

TerraNet levererar unik patenterad mjukvaruteknologi som möjliggör intelligent maskin-till-maskin-kommunikation och strömning av data oberoende av mobilnät eller andra hotspot-beroende nätverk. Med fokus på tre affärsområden: fordon till fordon, maskin till maskin och telefon till telefon.

Försäljning

Produkten är en mjukvara som integreras i annan utrustning med kunder såsom Qualcomm, Intel, AliPay, Alfa Laval, SAAB, Sony Mobile, Autoliv och 3M Peltor.

Potentialen

I intervjun redogör TerraNets VD för globala marknadstrender inom områdena självkörande bilar, IoT, artificiell intelligens och digitaliseringen av produktion- och logistik kedjor där TerraNet har en stor potential och är helt rätt positionerade med sin patenterade teknologi som nu är standard.

Kursen

Noterat på Nasdaq First North Premier sedan maj 2017, kortnamn TERRNT B och handlas till kursen 10,45 kr.


Mer information.

Om du vill veta mer om bolaget eller önskar mer information om aktuella emissioner i de bolag som intervjuas kontakta oss via e-post info@corneliagustafzon.com eller genom att gå med i Facebook-gruppen Global Investors VIP.

Läs mer om TerraNet på bolagets hemsida.

Comments are closed.