Säkerhetsföretaget Sensec expanderar internationellt

C Talk med CEO, Michael Petterson, Sensec Holding.

Säkerhetsarbete har aldrig varit viktigare än nu och Sensec ser en ökad efterfrågan på sina produkter och tjänster.

Vi har fått vänja oss vid skärpta kontroller i vår vardag i jakten på säkerhetsrisker, terrorister och självmordsbombare. Se intervjun med Sensecs VD fd polisen Michael Petterson


Bolaget

Sensec är ett säkerhetsföretag som grundades redan 1982. Omsätter ca 90 miljoner kronor och har 35 anställda.

Produkten

Sensec försäljer, installerar, konsulterar och utbildar inom säkerhet och säkerhetsutrustning såsom röntgenutrustning, metalldetektorer, narkotika- och sprängämnesdetektorer, strålningsdetektorer, elektronisk övervakning, personlarm och trygghetslarm samt kameraövervakningsutrustning. Andra produkter är säkerhetskontroller vid in- och utpassering, bagagekontroll, fordons- och materialkontroll och kontroll av inkommande post och paket.

Försäljning

Kunderna är indelade i 10 olika segment och exempel på kunder är flygplatser, kärnkraftverk, fängelser, domstolsbyggnader, regerings- och riksdagsbyggnader. Sensec ansvarar för säkerheten vid event, som tex. Eurovision Song Contest i Stockholm, skyddar byggnader och personer vid tex statsbesök.

Potentialen

Sensec ser en stor potential internationellt sett och har fullt fokus att expandera först till flera länder, först och främst i Norden.

Kursen

Noterat på NGM sedan juni 2017, kortnamn SECS MTF och handlas till kursen 1,20 kr (20180608)


Mer information.

Om du vill veta mer om bolaget eller önskar mer information om aktuella emissioner i de bolag som intervjuas kontakta oss via e-post info@corneliagustafzon.com eller genom att gå med i Facebook-gruppen Global Investors VIP.

Läs mer om Sensec Holding på bolagets hemsida.

Comments are closed.